Apteekin palvelut

Apteekin palvelut lähellä. Apteekkimme henkilökunta on aina valmiina opastamaan ja neuvomaan kaikissa kysymyksissänne.

Reseptien toimitus

Henkilökuntamme opastaa edullisiin lääkehankintoihin lääkevaihdon avulla. Seuraamme asiakkaidemme lääkkeiden mahdollisia yhteisvaikutuksia ja kerromme niistä asiakkaillemme. Seuraamme myös lääkkeiden kustannuksia. Vuosittaisen Kelan omavastuuosuuden ylittyessä asiakkaat saavat suorakorvauksen, jolloin Kela-korvattavien lääkkeiden hinta on EUR 2,50/lääke/toimituskerta.

Koneellinen annosjakelu

Useita lääkkeitä käyttäville asiakkaillemme suosittelemme koneellista annosjakelua: tällöin tilaamme valmiiksi pakatut lääkkeet kahden viikon erissä. Tämä helpottaa lääkkeiden annostelua ja tulee edullisemmaksi. Kysy lisää apteekistamme.

Lääkkeiden kotiinkuljetus

Apteekkimme kanssa voi tehdä sopimuksen lääkkeiden kotiinkuljetuksesta. Tarkempia tietoja palvelun hinnasta ja toimitusajankohdista saa apteekistamme.

Tiliasiakkuus ja suoramaksu

Asiakkaamme voivat tehdä tietyin ehdoin sopimuksen tilin avaamisesta ja maksujen hoitamisesta suoramaksulla. Tarkempia tietoja sopimuksesta saa apteekistamme.

Laaja tuotevalikoima

Apteekistamme löydät reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet, eläinlääkkeet, sidetarpeet, perusvoiteet, suunhoitotuotteet sekä myös rohdosvalmisteita ja luontaistuotteita. Kosmeettisia sarjoja valikoimissamme on useita, mm. Avene, ACO, Eucerin, Favora, La Roche-Posay, Atopik ja Vichy.

Valmistamme lääkkeitä

Apteekissamme myös valmistetaan lääkkeitä. Ns. ex tempore -lääkeseokset pyrimme valmistamaan saman vuorokauden aikana tai hankimme valmistettavan lääkkeen asiakkaan puolesta sopimusvalmistajaltamme.

Huolehdimme lääkejätteistä

Otamme vastaan ja hävitämme käyttämättä jääneet ja vanhat lääkkeet.

Reseptien uusinta

Välitämme reseptien, myös sähköisten reseptien, uusimispyyntöjä.

Tupakasta irti

Apteekkimme tarjoaa tukipalvelua, kun haluat tupakasta eroon. Kysy lisää henkilökunnaltamme.